Hoppa till innehåll

Samtal

Tillsammans och framåt

Mår du dåligt? Känns livet mest utmanande, ser du inget ljus eller känner glädje? Har du ont i ontet och känns det som att gråten ligger nära till hands?

Eller har du det utåt sett det, ganska bra?  Du är fullt fungerande men är i behov av att prata med någon, att få lätta lite på trycket? Du har jobb, vänner och familj, allt ser bra ut på utsidan, en fin fasad. Men bakom din fasad lider du kanske av otillräcklighet, förtvivlan, katastroftankar, sömnlöshet och låg självkänsla.

En livskris vänder upp och ned på ens tillvaro, det tvingar en att stanna upp, förändrar ens riktning och kan förändra både ditt agerande såväl som tankar. Men en livskris är en naturlig del av livet och leder till utveckling. Oavsett om det är skilsmässa, ålderskris, förlust av arbete eller stor sorg så kan du känna stort stöd och utveckling i en serie samtal. 

Kontakta mig för mer information och upplägg!

 

En livskris vänder upp och ned  ens tillvaro och tvingar en till att stanna upp och förändra både ens tankar och agerande. Men en livskris är en naturlig del av livet  leder till utveckling.

Upplägg

Varje samtal är 60 minuter, vid första tillfället sker en konsultation om båda parter är rätt för varandra och du får möjlighet att berätta om din situation och förväntningar. Samtalscoach är Jimmy Jansson.

Pris

850 kr ink moms

Plats

I fina lokaler på Södermalm.

knop

Kontakta oss

För bokning av konsultation och samtal ber vi dig ringa 08 – 10 84 10 eller skicka oss en epost till jimmy@mariabergetkonsult.se