Hoppa till innehåll

Om oss

Om Mariaberget konsult

En utbildning skall vara en inre och en yttre resa. Mariaberget konsult vill ge utbildningar, föreläsningar och event som låter känslan sitta kvar länge. Vi finns idag i lokaler i Stockholm men arbetar i hela landet. Vi hjälper företag med skräddarsydda insatser och mer färdiga paket. 

Vi tror att levande och aktiv fritid bidrar till arbetslivet. Därför ger vi maritima utbildningar så som Förarintyg etc. Eller varför inte utbilda kompisgänget i HLR och ge varandra kunskap som räddar liv på riktigt!
Följ oss gärna på sociala medier för att ta del av det senaste. https://www.facebook.com/Mariabergetkonsult

Jimmy Jansson

Med erfarenhet av både sjukvården, flyget och sjöfarten plockar Jimmy in alla erfarenheter in i undervisningen. Undervisning baserat på verkliga händelser är en viktig del i kunskapsinlärningen. Studier inom beteendevetenskap och arbete som kurator så finns en god grund att stå på när det gäller samtal och krisarbete.

Ett stort intresse för sjön och aktiv fritid inom Sjöräddningen 

Philip Magnusson

Philip är vår duktiga huvudinstruktör i de maritima utbildningarna. Även om Philip har många strängar på sin lyra så framhäver vi de rent maritima. Han kryddar sin tillvara med bland annat att vara instruktör på Sjöfartverkets sjö och flygräddningsskola. Skulle du dessutom ha otur eller tur, beror på hur man ser det, kan du också träffa honom då han är befälhavare inom Sjöräddningssällskapet. 

Sara Ekholm

Sara är vår konsult i utformningen av våra utbildningar inom sjukvård. Med sin bakgrund som intensivvårdssjuksköterska och mångåriga erfarenhet av ambulanssjukvård tillför hennes kompetens en värdefull grund att stå på. En viktig del i Mariaberget konsult för att skapa trovärdighet och substans i våra utbildningar.

Fredrik Larsén

Mångfacetterad, stor portion humor och kunnig. Det är nog rätt ord för Fredrik. Med sin bakgrund både som pilot och fartygsbefäl, hamnar han rätt som lärare i navigation men du möter honom även som HLR instruktör.  

Samarbetspartners

Vi söker ständigt efter nya samarbetspartners som vill utvecklas tillsammans med oss. Hör av dig till oss om du är intresserad av att agera instruktör på någon av våra utbildningar. Eller har du kanske förslag på nya utbildningar eller andra utmaningar. 

I samband med utbildningar samarbetar vi just nu med: 

www.basicsafety.se

www.addwater.se

Var finns vi?

Med Stockholm som bas arbetar vi i hela landet. Mariaberget konsult är vana att arrangera stora och små utbildningar, föreläsningar och event. Att gå våra utbildningar ska vara en inre och en yttre resa. 

Bastugatan 6A

118 20 Stockholm

info@mariabergetkonsult.se

08-10 84 10